Particuliere Financieringen

Als particulier kunt u bij FinancierBewust uw auto laten financieren. Wij zullen hiervoor altijd een passend voorstel doen die aansluit bij uw persoonlijke situatie. Omdat het een particuliere financiering betreft zitten extra’s zoals wegenbelasting, onderhoud en verzekeringen niet inbegrepen bij deze kredietvorm. wel wordt u direct eigenaar van de auto.


Hoe werkt het?

U bepaalt vooraf de gewenste looptijd, die kan variëren tussen 12 en 120 maanden. Bij een lange looptijd zijn de maandlasten laag en bij een korte looptijd liggen die hoger, maar is de lening sneller voldaan. Iedere maand betaalt u een vast termijnbedrag en weet u precies waar u aan toe bent.


Lager maandbedrag?

Wilt u graag een persoonlijke lening afsluiten, maar vind u het maandbedrag te hoog? Door een slottermijn op te nemen in de overeenkomst, betaalt u aan het einde van de looptijd een deel van het gefinancierde bedrag. Er wordt tijdens de looptijd geen aflossing berekend op dit deel van de financiering waardoor de maandbedragen een stuk lager uitvallen. Een slottermijn is alleen mogelijk bij een financiering met een looptijd van maximaal 60 maanden.

Aan het einde van de looptijd kunt u kiezen uit twee mogelijkheden:

 1. U ruilt de auto in tegen een nieuwe en sluit een nieuwe financiering af.
 2. U behoudt de auto en betaalt het slottermijn in één keer af. 
Zakelijke Financieringen

Bent u een ondernemer, startende ondernemer zonder jaarcijfers of zzp’er en wilt u investeren in een goede bedrijfsauto? Dan is de financial lease optie van FinancierBewust de oplossing voor u! Wat is Financial Lease? Financial Lease is een zakelijke financiering waarmee u direct kan beschikken over een goede bedrijfsauto zonder verlies van uw liquiditeit. Kortom, u kiest een auto en FinancierBewust betaalt namens u de aanschafprijs. De BTW betaalt u zelf, dit kunt u terugvorderen bij de belastingdienst. U kunt zelf de looptijd van de financiering tussen de 12 tot maximaal 60 maanden, afhankelijk van de leeftijd van de auto en uw wensen. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt over een eventuele aanbetaling of slottermijn waardoor de uiteindelijke maandlasten lager uitvallen. Zo betaalt u maandelijks hetzelfde bedrag en weet u precies waar u aan toe bent. Financial lease is ook fiscaal een aantrekkelijke financiering. U wordt direct eigenaar van het nieuwe voertuig, waardoor het een investering wordt die niet drukt op de liquiditeit. U kunt namelijk het voertuig op de balans activeren.


De voordelen van Financial Lease

 • 100% financiering
 • U wordt eigenaar van de auto
 • Lage investering en behoud van liquiditeit
 • Renteaftrek en investeringsaftrek levert u een fiscaal voordeel op
 • U betaalt een vast bedrag per maand aan rente en aflossing
 • Lager maandbedrag mogelijk dankzij slottermijn of aanbetaling 

Voorraad

Contact

Contact

Openingstijden

 • Maandag t/m Vrijdag: 10:00 tot 17:00
 • Zaterdag: 10:00 tot 17:00
 • Zondag: gesloten